Misiune:

Stim ca, intr-o astfel de lume plina de schimbari si provocari, timpul este cea mai pretioasa comoditate. Prin urmare, suntem intotdeauna pregatiti sa va raspundem in cel mai scurt timp, rapid si profesional, oferind cele mai bune  solutii active...  tuturor solicitarilor dumneavoastra de transport si logistica a expedierii marfurilor.

Pur si simplu ...expeditie de marfa!

Profil companie:

PROALF Worldwide SRL este o companie de transport si expeditie marfa, maritim, aerian, rutier, intermodal, independenta si dedicata care acorda atentie sporita, in egala masura, flexibilitatii serviciilor oferite si orientarii acestora catre client. Colaborand cu noi nu va veti simti ca oricare alt client. Prioritatea noastra este sa oferim intotdeauna servicii personalizate de transport si expeditii. Nu conteaza dimensiunea partizii de marfa pe care o aveti de expediat, fie ea de dimensiuni mai mici sau mai mari, va vom oferi intotdeauna cea mai eficienta si rapida solutie de transport.

Echipa noastra de profesionisti este foarte experimentata si capabila sa va ofere cea mai buna solutie, luand cea mai potrivita decizie referitoare la solicitarile dvs de transport si/sau logistica.