Transport maritim:

Putem gestiona ambele tipuri de transport maritim containerizat de marfa, FCL (Full Container Load) sau LCL (Less than Container Load). Expedierea si logistica expedierii partizilor de marfa in trafic maritim containerizat FCL/LCL prin portul Constanta catre/dinspre orice alta destinatie din lume, reprezinta activitatea noastra.

FCL sau Full Container Load este termenul logistic pentru a descrie serviciul de transport a unui container plin de la un loc (portul de origine) la altul (portul de descarcare/destinatie). FCL asociaza in mod normal un expeditor la un destinatar, si aduce, in mare, costuri mai mici fata de un transport incarcat in vrac, cu marimea si greutatea echivalenta.

LCL sau Less than Container Load reprezinta solutia destinata clientilor care, in mod normal, nu au indeajuns de multa marfa produsa pentru a umple un container intreg. Este una din cele mai economice solutii de transport containerizat.

PROALF Worldwide SRL ofera o gama larga de servicii maritime de marfa:

 • Destinatii globale pentru transporturi din / spre Romania;
 • Documentatia aferenta;
 • Livrare door-to-door, door-to-port, port-to-door si port-to-port pentru marfurile de import/export;
 • Transport intern din/spre port Constanta pe cale rutiera (auto port-container/autocamion prelata) sau feroviara;
 • Incarcare/descarcare marfa din container in portul Constanta, transbord de marfa, transport intern rutier (port-container/autocamion prelata 22 tone/13.6m) a marfii de export/import.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Transport aerian:

Bazandu-ne pe o excelenta si indelungata colaborare cu majoritatea liniilor aeriene din Aeroportul International Henri Coanda si prin intermediul retelei noastre de agenti din intreaga lume putem opera livrari aeriene luand in considerare orice tip de serviciu. Indiferent de conditia de transport aleasa, PROALF Worldwide SRL va ofera cea mai buna solutie din punct de vedere cost si timp de tranzit, printr-o gama larga de servicii aeriene precum:

 • Destinatii globale pentru transporturi din/spre Romania;
 • Documentatia aferenta;
 • Livrare door-to-door, door-to-airport, airport-to-door, airport-to-airport pentru marfurile de import/export;
 • Transport intern din/spre aeroport pe cale rutiera a marfii de export/import;

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Transport rutier:

Utilizand un portofoliu de sub-contractanti direct controlati, va putem oferi  toata gama de servicii de transport rutier, Full/Less than Truckload acoperind atat destinatii la nivel national cat si majoritatea tarilor Europene , incluzand:

 • Distributie domestica;
 • Transport rutier de containere
 • Transport rutier de marfa cu autocamioane tip prelata 20 tone, sprintere, dube/van-uri, camionete de 3.5-7.5 tone, camioane jumbo, trailere platforma, etc.;

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Alte servicii:

Formalitati vamale

Logistica si depozitare marfa

Consultanta in transporturi si logistica transporturilor de marfa

Planificarea si Managementul Proiectelor de Transport