Skip to content

Servicii

Servicii personalizate de transport și expediție de marfă

Echipa noastră de profesioniști este foarte experimentată și capabilă să va ofere cea mai bună soluție, luând cea mai potrivită decizie referitoare la solicitările dvs de transport și/sau logistică.

Suntem întotdeauna pregătiți să vă răspundem în cel mai scurt timp, rapid și profesional

Ce oferim

Transport maritim

Putem gestiona ambele tipuri de transport maritim containerizat de marfă, FCL (Full Container Load) sau LCL (Less than Container Load). Expedierea și logistica expedierii partizilor de marfă în trafic maritim containerizat FCL/LCL prin portul Constanța către/dinspre orice altă destinație din lume, reprezintă activitatea noastră.

Transport aerian

Bazându-ne pe o excelentă și îndelungată colaborare cu majoritatea liniilor aeriene din Aeroportul Internațional Henri Coandă și prin intermediul rețelei noastre de agenți din întreaga lume, putem opera livrări aeriene luând în considerare orice tip de serviciu.

Transport rutier și transport intermodal

Utilizând un portofoliu de sub-contractanți direct controlați, vă putem oferi toată gama de servicii de transport rutier (Full/Less than Truckload), acoperind atât destinații la nivel național, cât și majoritatea țărilor Europene.

Alte servicii

- Formalități vamale; - Logistică și depozitare marfă; - Consultanță în transporturi și logistica transporturilor de marfă; - Planificarea și managementul proiectelor de transport

Transport maritim

FCL sau Full Container Load este termenul logistic pentru a descrie serviciul de transport a unui container plin de la un loc (portul de origine) la altul (portul de descărcare/destinație). FCL asociază în mod normal un expeditor la un destinatar, și aduce, în mare, costuri mai mici față de un transport încărcat în vrac, cu mărimea și greutatea echivalentă.

LCL sau Less than Container Load reprezintă soluția destinată clienților care, în mod normal, nu au îndeajuns de multă marfă produsă pentru a umple un container întreg. Este una din cele mai economice soluții de transport containerizat.

Proalf Worldwide SRL oferă o gamă largă de servicii maritime de marfă:

 • Destinații globale pentru transporturi din/spre România;
 • Documentația aferentă;
 • Livrare door-to-door, door-to-port, port-to-door și port-to-port pentru mărfurile de import/export;
 • Transport intern din/spre port Constanța pe cale rutieră (auto port-container/autocamion prelata) sau feroviară;
 • Încărcare/descărcare marfă din container în portul Constanța, transbord de marfă, transport intern rutier (port-container/autocamion prelata 22 tone/13.6m) a mărfii de export/import.

Transport aerian

Indiferent de condiția de transport aleasă, Proalf Worldwide SRL vă oferă cea mai bună soluție din punct de vedere cost și timp de tranzit, printr-o gamă largă de servicii aeriene precum:

 • Destinații globale pentru transporturi din/spre România;
 • Documentația aferentă;
 • Livrare door-to-door, door-to-airport, airport-to-door, airport-to-airport pentru mărfurile de import/export;
 • Transport intern din/spre aeroport pe cale rutieră a mărfii de export/import.

Transport rutier

Vă putem oferi  toată gama de servicii de transport rutier, incluzând:

 • Distribuție domestică;
 • Transport rutier de containere;
 • Transport rutier de marfă cu autocamioane tip prelata 20 tone, sprintere, dube/van-uri, camionete de 3.5-7.5 tone, camioane jumbo, trailere platforma etc.

Terminale logistice și acoperire teritorială

Flux operațional

Contact

Sediu social (adresa de corespondență): Str. Lucian Blaga nr. 16, parter, corp C, ap. 13, 310023, Arad, România

Contact

Punct de lucru București: Calea Moșilor nr. 158, aripa dreaptă, etaj 2, 020883 București, România

Translate